Ponedeljak 12.06.2017.
20:28
D. Petrović - Vesti

Nole, ne veruj u idole

A. Čukić
Kiki i Piloti napravili koncert za pamćenje na Tašu (Foto: Arhiva)

Da bi izbegao novinare, teniser je na stadion došao pola sata nakon početka nastupa, ali su ga predstavnici sedme sile ipak sačekali na VIP parkingu. Nole nije bio raspoložen za razgovor s novinarima, pa je samo produžio ka ulazu i ubrzo se smestio u VIP deo gde je zajedno sa ženom uživao u hitovima Pilota. Ali, ponet atmosferom on se ubrzo spustio u publiku koja mu je klicala "Nole, kralju!" I ne samo to, Kiki mu je posvetio pesmu "Ne veruj u idole".

Pročitajte još:

Z. K. Munja

Kikiju za hit 30.000 evra

Ceci sam pomogao posle zatvora

Najbolji srpski teniser već nekoliko dana boravi u rodnom Beogradu sa suprugom i sinom. Pre neki dan je sa Jelenom posetio jednu IT kompaniju, a kako pišu beogradski mediji, viđen je i na gradilištu.

Naime, njegov otac Srđan gradi vikendicu na Pavlovačkom jezeru koje se nalazi između Rume i Vrdnika. U pitanju je velelepna vila sa propratnim objektima koja će biti vikendica porodice Đoković u kojoj će Nole uživati sa porodicom i braćom.

Novakov dolazak na gradilište iznenadio je majstore koji su bili oduševljeni njegovom neposrednošću. Čak se, kako kažu, interesovao za detalje gradnje, a o novom susedu pričaju i meštani koji se nadaju da će Nole, možda, nekad svratiti kod komšija i na kafu.

Inače, ovo nije njegova jedina investicija u poslednje vreme. Novak je nedavno kupio stan od 180 kvadrata u Majamiju. Zgrada je unikatna, a prvi komšija Đokovića je čuveni fudbalski as Zlatan Ibrahimović. Srpski teniser nije slučajno odabrao ovaj grad.

Naime, u Majamiju leto traje dvanaest meseci i jedini je grad u istoriji Amerike u kom nikada nije pao sneg. Naravno, da kupi stan u Majamiju ne može svako, pa su vlasnici nekretnina prilično situirani ljudi i često poznate ličnosti. Noletov stan nalazi se u Majami Biču, koji važi za najlepši deo grada.

Jači od kiše

Koncert Kikija i Pilota na Tašmajdanu bio je emotivan, a čak ni kratak pljusak nije pokvario uživanje. U crvenom, satenskom sakou Kiki je nastup započeo pesmom "Neverna si", a potom su usledili brojni hitovi ovog benda.

Kao specijalni gost nastupila je Snežana Mišković Viktorija koja je sa Kikijem otpevala duet "Rat i mir", a potom i još nekoliko svojih pesama. Na scenu se vratila ponovo na kraju koncerta kako bi svi zajedno izveli numeru iz čuvene serije "Zaboravljeni".

Za to vreme na video bimu su se smenjivale slike onih koji nisu zaboravljeni - Milana Mladenovića iz EKV, Dragana - Gage Nikolića, Bore Todorovića, Milana Delčića Delče, Milorada Mandića Mande...

U hitovima Kikija i Pilota na Tašmajdanu su uživali i bivši ministar Mlađan Dinkić, koji komponuje pesme za Pilote, Aco Pejović, Marko Mišković sa ženom Jovanom Nikolić, Đorđe David i mnogi drugi.

Priprema se slavlje?

Kako se priča po gradu, Nole je u Beograd došao ne samo na odmor, već i da proslavi rođendan. On je 22. maja napunio 30 godina, ali zbog obaveza na Rolan Garosu slavlje je pomereno za jun. Rođendanska proslava verovatno će biti u njegovom restoranu na Novom Beogradu, a pored porodice na slavlje su pozvani Noletovi drugare iz mladosti, ali i sadašnje kolege i prijatelji. Nema sumnje da će slavlje biti na nivou, kako to inače rade Đokovići.


 

2024 © - Vesti online