Ponedeljak 12.06.2017.
11:40
Tanjug, Vestionline

Đukić: Pokazaćemo da nismo samo za domaću upotrebu

Vestionline
Jasni ciljevi: Miroslav Đukić

- Počinje vreme istine, teren je u prvom planu i na nama je da ispunimo sve ciljeve koje Partizan zahteva. Prvi cilj je Evropa, želimo dobar rezultat i na međunarodnoj sceni, da pokažemo da nismo ekipa samo za domaću upotrebu. Imamo dobar tim i ambicije su da budemo sve bolji - rekao je Đukić novinarima na okupljanju priprema u Zemunelu.

Trener crno-belih u Sportskom centru Teleoptik javilo se 30 fudbalera, među kojima zbog reprezentativnih obaveza nije bilo Uroša Đurđevića, Marka Jankovića, Nebojše Kosovića i Mohameda El Monira, dok je Leonardo dobio duži odmor.

- Leonardo je dobio dozvolu kluba da dođe kasnije, očekujemo ga u Sloveniji. Za sada je sve po planu, igrači su željni dokazivanja i to je normalno u fudbalu. Ostvarili su dobar reziltat prošle sezone, a sada moramo da se unapređujemo.

Kako je naglasio, Partizan je poziciji štopera traži pojačanje, posle odlaska Nikole Milenkovića u Fiorentinu.

- Tu je i Lazar Ćirković, mislim da bi mogao više da pomogne nego prošle sezone. Cilj nam je da ga "vratimo", kvalitetan je fudbaler - poručio je Đukić, dodavši da obožava mlade igrače i da će im dati šansu da se izbore.

Prema njegovim rečima velike su šanse da Leonardo i Đurđević ostanu u Partizanu i posle leta.

- Obojica su svesni da je pred njima Lige šampiona i da ukoliko izborimo plasman donosi veliki finansijski dobitak. Verujem da ćemo uspeti u toj nameri - zaključio je Đukić.

2024 © - Vesti online