Ponedeljak 12.06.2017.
00:18
M. Topalović - Vesti

Prijović blista posle debija: ''Asistencija se računa kao gol''

fss.rs
Asistencija za početak: Aleksandar Prijović


Upisao je svoje prve minute u dresu reprezentacije Srbije i dao veliki doprinos izjednačujućem golu Aleksandra Mitrovića.

''Asistencija se računa kao gol, tako da sam zadovoljan debijem. Mada ne sasvim, jer sam očekivao pobedu. Ali i dalje smo prvi, tako da...'', rekao je Aleksandar Prijović i dodao:
''Divan osećaj, očekuju ljudi od mene, a ja očekujem još više. Biće prilika da to da donesem. Generalno, fenomenalan ambijent, nadam se da će na svakoj utakmicvi biti ovako, jer su navijači stvarno naš 12 igrač''.

Govoreći o samoj utakmici, istakao je nedosuđeni penal u 49. minutu, kada je Ganter igrao rukom u kaznenom prostoru Velšana.

''Trebalo je da nam sviraju penal, ali ne možemo da menjamo tok. Bitno je da smo uspeli da se vratimo'', istakao je Prijović, koji nije želeo da detaljnije komentariše igru kompletne ekipe.

''Tek sam stigao, bolje pitajte ove što su ovde duže''

I Matija Nastasić se slaže kada je u pitanju nedosuđeni jedanaesterac.
 
''Takvih situacija u šesnaestercu uvek ima milion, i ok, sudija moze i ne mora da svira. A kad je vec svirao, mozda je mogao da drzi isti kriterijum pa i da pokaze penal za nas onda kada je lopta u ruku pogodila njihovog igraca u drugom poluvremenu. Ali dobro, nije nase da komentarisemo sudjenje'', poručio je on.
 
''Želeli smo pobedu, nismo uspeli, međutim, zadržali smo prvo mesto zbog rezultata u Dablinu, a jedna utakmica je manje do kraja kvalifikacija, tako da ne mozemo da budemo ni sasvim nezadovoljni'', objasnio je naš defanzivac.
 

2024 © - Vesti online