Nedelja 11.06.2017.
17:10
Vestionline

Stopostotni učinak u Teheranu: "Orlovi" se osvetili Belgiji za poraz u Novom Sadu

Posle šest kola, Srbije ima pet pobeda ui jedan poraz, a u Grupi 1 samo je Francuska dosad neporažena. Iako bez Aleksandra Atanastijevića i Nemanja Petrića, koj su ostali u Beogradu, Srbija je dominirala u prestonici Irana.

Ovog puta, branilac krune nije dozvolio iznenađenje proiv Belgijanaca. U sva tri seta "orlovi" su dominirali, u finišima setova dodavali gas i stigli do četvrte utzastopne pobede, a pete u novoj sezoni najprofitabilnijeg svetskog takmičenja.

Srbiju je predvodio odlični Luburić sa 19 poena, Ivović je imao 13, a Lisinac 10 poena. U poraženom timu najbolji je bio Bram van der Dris sa 10 poena.

- Izgubili smo od Belgije pred svojim navijačima i želeli smo pobedu. Zadovoljan sam ne samo trijumfom, već i načinom na koji je ostvaren. Igrali smo koncentrisano, znali smo da će biti težak meč, treći u tri dana. Uživali smo u Teheranu i nadam se da ćemo imati priliku da se ponovo predstavimo ovoj publici - rekao je selektor Srbije Nikola Grbić.

Treći vikend na programu je u Argentini 16-18. juna, Srbiji će osim domaćina (subota, 02:10h), rivali u Kordobi biti još Bugarska (subota 21:10) i Brazil (nedelja 21:10). 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online