Nedelja 11.06.2017.
14:52
Vestionline, KK Crvena zvezda

Zvezda bez Jovića kreće u finale

EPA/Author JUANJO MARTIN
Radonjić će morati da se osloni na rovitog Voltersa i Dženkinsa u organizaciji napada

Finalna serija igra se do tri pobede, prvi meč na programu je u ponedeljak u 21 sat. Drugi meč u seriji igra se u sredu u dvorani „FMP Arena" od 18.30, treći duel igra se u petak od 20 sati u dvorani „Aleksandar Nikolić", termini eventualnih narednih utakmica biće saopšten naknadno...

KK Crvena zvezda mts saopštava da će ulaz za prvu utakmicu finalne serije biti slobodan, po istom prinicpu kao i za meč polufinala: Ulazi B i C biće otvoreni za slobodan ulaz, vlasnici sezonskih ulaznica za tribine ulaziće na ulaze A i D, dok procedura za partere i lože ostaje ista za vlasnike sezonskih ulaznica.

Pred prvu utakmicu finalne serije, trener crveno-belih Dejan Radonjić koji neće moći da računa na prvog plejmejkera Stefana Jovića, koji se povredio u Sremskoj Mitrovici, očekuje dobru košarku, ali i kvalitetnu ekipu FMP-a koja je potpuno zasluženo stigla do finala:

- Posle dosta vremena, sezone koja je bila duga i naporna sa velikim brojem utakmica ulazimo u završni deo. Odigrali smo do sada 81 meč, i sada stigli do finala plej-ofa za koji smo još u najavi sezone rekli da nam je cilj i želja da dođemo do još jedne titule. U finalu igramo protiv FMP-a, koja je napravio iznenađenje u polufinalu nad Partizanom. Naravno, upoznati smo sa kvalitetima FMP-a, ali mi želimo i nadam se da ćemo to i uraditi, da ćemo doći do ta potrebna tri trijumfa kako bismo još jednom osvojili trofej prvaka Srbije. Ulazimo u utakmicu bez Stefana Jovića, ima još igrača koji su roviti poput Voltersa. Sada razmišljamo samo o tom prvom duelu. Potrebno je biti na jednom zadovoljavajućem nivo, i mislim da smo spremni za to. Pozivam navijače da dođu u Pionir, da osetimo onaj ambijent koji smo imali prilike da vidimo i čujemo tokom sezone, sećajući se mnogo situacija u Pioniru i Areni, imam veliku želju kao i svi momci da opet zajedno svi krenemo u pozitivnu priču i da je na kraju završimo na Kalemegdanu. Lepo je sećati se tih utakmica i tog ambijenta. Svima nam je posebno ostalo urezano kako je to bilo i Milanu, momci to zaslužuju, prošli su teške i krizne situacije ove sezone, i bio bi jako dobar osećaj da vidimo punu halu u ponedeljak i da zajednički krenemo su dobru seriju i da je na kraju završimo tamo gde smo rekli da ćemo je završiti - rekao je na konferencije za medije trener Crvene zvezde mts.

2024 © - Vesti online