Nedelja 11.06.2017.
10:25
Vestionline, Blic

Krstić otkrio kako je ućutkao sudiju za prekršaje u Grčkoj posle one velike tuče (VIDEO)

EPA/ARMANDO BABANI
Krstić žali zbog toga što sa reprezentacijom nikada nije uspeo da osvoji zlatnu medalju

- I nakon svih ovih godina stidim se tog postupka. To nije ono što treba da gledaju deca jer je sport nešto potpuno drugačije i mora mladima da se prezentuje u pozitivnom smislu. Sportisti se tako ne ponašaju, ali ako može biti opravdanje, sve se desilo u velikom žaru borbe kada ne razmišljate puno, nažalost. Nepromišljenost sam platio suspenzijom i pritvorom, uslovnim i novčanim kaznama i iskustvom koje ne bih ponovio.

Popularni Krle dodaje da mu nije bilo svejedno kada je ostao potpuno sam i šta je pitao sudiju za prekršaje iako mu je ambasador naše zemlje u Atini savetovao da ne govori ništa.

- Tuče na sportskim događajima se dešavaju u žaru borbe, nema drugog razloga. Najviše me zabolelo što sam u tom trenutku ostao sam. Igrači su, naravno, morali da idu, a stručni štab nije ostao uz mene i bilo mi je mnogo teško. Iako mi je ambasador rekao da ništa ne pričam kod sudije za prekršaje, ja nisam izdržao, bilo je to jače od mene. Pitao sam ga da li bi možda neki kapiten reprezentacije Nemačke, Amerike, Francuske, bilo koje zemlje, sedeo kod sudije za prekršaje ili bi već odavno bio u svojoj zemlji. Jer mislim da je sve to tada bilo „više od igre“. Mi smo mala zemlja i osetio sam da nam vraćaju za neke stvari. Sudija je ćutao, blago se nasmejao i shvatio sam da neko drugi ne bi sedeo na mom mestu - otkrio je između ostalog Krstić u ispovesti za Blic.

2024 © - Vesti online