Petak 09.06.2017.
23:52
M. Topalović - Vesti

Luliću polomljena jagodična kost!

EPA/JASMIN BRUTUS
Nastradao: Senad Lulić

Susret je završen bez pogodaka, a onda su krenuli obračuni na terenu i na tribinama. Igrači su se međusobno "zakačili", Džeko je imao šta da kaže svom klupskom saigraču Manolasu, a i njihove kolege pokušavale su da "isteraju pravdu".

Nervoze je bilo tokom čitavog meča, kao i u Atini kada su se prvi put sastali, a zbog nekoliko grubih startova, povređeno je nekoliko igrača i svega je bilo samo ne "fair-playa" na stadionu u Zenici.

Strasti jesmirivao nekadašnji kapitenreprezentacije BiH Emir Spahić. Inače, on je dobar prijatelj sa reprezentativcem Grčke  Konstantinosom Stafilidisom. Nekada su igrali u Bajer Leverkuzenu. 

Sve u svemu, na kraju je sprečen veći sukob.

"Teška utakmica. Znali smo da će biti nezgodno. Bod je bod, idemo dalje, imamo još četiri utakmice u kvalifikacijama. Šteta što nismo pobedili, nije ovo bila naša noć", rekao je golman Begović, dodavši: "U fudbalu je sve moguće. Nije kraj kvalifikacija, Grci imaju Belgiju, igraće i protiv drugih. Nije još ništa gotovo. Naravno, lepše bi bilo da je sve u našim rukama, ali nije i moramo nastaviti dalje".

Lulić je bio primoran da teren napusti u 21. minuti zbog povrede.  Fudbaler Lacija zaradio je prelom leve jagodične kosti pa se očekuje da će pauzirati oko tri sedmice.

2024 © - Vesti online