Petak 09.06.2017.
23:38
M. Topalović - Vesti

Alen: "Orlovi", spremamo vam iznenađenje

EPA/ARMANDO BABANI
U strahu, a prete: Alen i selektor Velsa Kolman

Velšani za "Orlovima" i Republikom Irskom kaskaju četiri boda, a ukoliko sutra stignu do čitavog plena, dobro bi zakuvali situaciju u grupi D. NAravno, naša reprezentacija i ne pomišlja na takav ishod.

Prema mišljenju mnogih, Srbija je favorit na ovom susret, a ponajviše zbog činjenice da u gostujućem timu neće biti jednog od najboljih igrača sveta Gereta Bejla. Ali, koga nema bez njega se mora i može, poručuju Velšani, i dodaju da imaju keca u rukavu. U Beograd kako kažu, ne dolaze sa belom zastavom.

"Srbija je reprezentacija sastavljena od sjajnih pojedinaca, od kojih nekolicinu poznajem. Igraju dosta dobro, što su pokazali u dosadašnjem delu kvalifikacija. Činjenica je da nemamo Bejla, ali šta da se radi. Smatram da imamo dovoljno snage da se izborimo sa protivnikom uprkos njegovom izostanku. Spremamo iznenađenje, nadamo se da će upaliti", poručio je vezista Stouka Džo Alen.

Utakmica između Srbije i Velsa igra se sutra od 20.45 sati na stadionu Rajko Mitić. Do sada je prodato je nešto više od 25.000 karata. Na dan utakmice ulaznice će se, od 11 časova, prodavati na blagajnama stadiona Partizana.

2024 © - Vesti online