Petak 09.06.2017.
19:30
Vestionline

Mlada Vranjanka prijavila Turčina: "Platiću da te zakolju"

pixabay.com
Devojka je zbog pretnji zabrinuta za svoju bezbednost

On je, prema pisanju medija, u žižu javnosti došao nakon što je, razočaran u svoju bivšu ljubav, napravio lažni nalog na Instagramu koji je nazvao njenim imenom, dodavši uz to reč "kučka" i godine njenog rođenja.

Dala otkaz zbog sramote

Zbog pretnji, ali i zbog sramote koju je doživela, A. T. se, prema pisanju medija, vratila u Vranje. Dala je otkaz u firmi u kojoj je radila i prekinula svaki kontakt sa većinom prijatelja. Turčin je, s druge strane, nalog napravio iz Kušadasija, sa bezbedne udaljenosti od srpskog krivičnog zakona.

Da bude potpuno jasno o kojoj je devojci reč, Turčin je objavio i nekoliko fotografija na kojima je potpuno obnažena, a koje su očigledno nastale u vreme dok je njihova ljubav cvetala, kao i skenirani prikaz njene lične karte, adresu, ime firme u kojoj radi, ali i fotografiju mladića s kojim se njegova bivša devojka viđala. Uz sve to, Turčin je napisao:

- Došao sam u njen grad da izgradim posao i život. Ona je svakog dana dolazila kod mene, vodili smo ljubav, primala je moje poklone. Šestog dana sam je zatekao u krevetu sa njenim menadžerom. Znam da će mnogi reći da je ružno ovo što radim, ali... Već sam u glavi video njene slike u novinama. Pisalo bi da sam je ja ubio, hvala Bogu što nisam - napisao je Turčin.
Usledile su i ozbiljnije pretnje.

- Uzeo bih nož i ubo je u grudi nekoliko puta. Gledao bih kako se guši u sopstvenoj krvi, ali nije vredna toga - napisao je Turčin, pravdajući se time da su u vezi bili dve godine i da nije mogao da podnese da ga prevari po 30. put.

Nudio nagradu

Mediji u Srbiji pišu da je S. G. na Instagramu nudio oko 200 evra za informacije o kolegi njegove bivše devojke s kojim je ona izlazila. Međutim, pišu mediji, niko nije želeo da mu pomogne i da mu kaže ime i prezime te osobe.

Mediji pišu da ova priča, međutim, ima i sasvim drugu verziju koju je iznela Vranjanka pred tužiocem.

- Ona je na saslušanju potvrdila da se s momkom iz Kušadasija zabavljala i da su raskinuli posle dve godine. Od tada, on je počeo da je progoni i prati, da dolazi pred njen stan, poziva njenu sestru, prijatelje i kolege. Kada nije pristala da se pomire, počeo je da joj preti da će je ubiti, zaklati... Povod za to je fotografija iz jednog restorana u kojem je A. T. sedela s prijateljem i koju je on postavio na Instagramu. S. G. joj je tada napisao: "Umrećeš na tom hladnom betonu, razumećeš da ne treba da izlaziš sa momcima dok ja patim", preneli su mediji reči izvora iz vranjskog tužilaštva.

Mediji pišu i da je Turčin pisao devojci da ispred njegove kuće u Kušadasiju "stoje parkirana tri automobila, da je njihova vrednost ukupno 500.000 evra i da mu nije problem da plati 50.000, a kamoli 15.000 evra da je ubiju".

- S. G. je tvrdio da će organizovati tim koji će devojku sačekati, pretući i zaklati. Zbog toga je A. T. kod tužioca rekla da se plaši za svoj život i za živote članova svoje porodice - preneli su mediji reči istog sagovornika.

2024 © - Vesti online