Petak 09.06.2017.
13:10
Ž. M. - Vestionline

Milojević oprezan: Ne obećavam Ligu Evrope

Vestionline
Čvrsto na zemlji: Vladan Milojević, novi trener Crvene zvezde

Zato je Milojević oprezan, nije se zaletao sa "velikim" izjavama i očekivanjima, već je mirno sagledao situaciju u kojoj se nalazi trofejni klub.

- Iskreno, nikad nisam imao kraći pripremni period. Ali za sve postoji prvi put. To je izazov. Moram dobro da upoznam ove momke, da analizaram mlade. Ja sam optimista. Što se stranaca tiče očekujem ih u toku nedelje - istakao je Milojević i dodao:

- Odigraćemo dve utakmice na Zlatiboru. Posle prve nedelje znaćemo šta nam treba od pojačanja. Fudbal je nepredvidiv. Biće i dolazaka i odlazaka. Ono što je moj priorotet kod dovođenja igrača je da budu lideri. To tražim! Tražiću da dođu takvi igrači, da mladi mogu da nauče nešto od njih.

Milojević kaže da je svestan u kom trenutku dolazi i da su ambicije uvek maksimalne.

- Nemam strah, verujem u ovo što radim. Kad radiš - nemaš čega da se plašiš. Ne smemo da imamo ni strah od Evrope. Ali, od mene nećete čuti da ćemo igrati grupnu fazu Ligu Evrope. Nisam taj koji daje obećanja olako. Na meni i igračima je naporan rad. Moram svoj optimizam i energiju da prenesem na igrače - istako je Milojević, koji je pre dve godine osvojio Kup Srbije sa Čukaričkim.

Milojeviću će u radu da pomažu Vlada Janković, za fizičku spremu i individualni rad, zatim Nikola Leposavić i Milan Kosanović. Ostaje još upražnjeno mesto trenera golmana.

2024 © - Vesti online