Četvrtak 08.06.2017.
23:32
M. Topalović - Vesti

Novo priznanje za Ronalda

Instagram
 

Važno je istaći da je Ronaldo ove sezone više bio igrač kolektiva, nego individualac, a ta zamisao Zidana je ostvarena, pa su "kraljev",i verovatno zbog toga, i završili na prvom mestu Primere.

Iako se već na sva zvona najavljuje da će Portugalac biti izabran i za najboljeg igrača lige u protekloj sezoni, čelnici saveza su odbili da govore o toj špekulaciji, pa će sve biti jasnije u skorijem periodu.

Naravno i Zinedin Zidan je u ovom mesecu proglašen za najboljeg trenera, ali to nije prvi put, već je nekoliko puta, u ovoj sezoni, osvajao istu nagradu.

EA Sport zvanični partner La Lige je objavio najbolju ekipu ove sezone u Španiji. U prvih jedanaest su završili: Jan Oblak, Dani Karvahal, Đerar Pike, Serhio Ramos, Felipe Luis, Toni Kros, Bruno Soriano, Janik Karasko, Lionel Mesi, Luis Suarez i Kristijano Ronaldo.   

Ostatak ekipe sačinjavaju: Mark Andre Ter Stegen, Marselo Viera, Dijego Godin, Kasemiro, Nejmar, Iago Aspas, Antoan Grizman, N'Zonzi, Manu Trigerios, Pedro Leon, Isko Alkoron i Kevin Prins Boateng. 

Zanimljivo je da se u početnom sastavu nije našao najbolji levi bek lige, Marselo, dok jednog od najboljih, ako ne i najboljeg veziste, Luke Modrića nema ni na klupi ove ekipe.

2024 © - Vesti online