Četvrtak 08.06.2017.
20:04
Vestionline, B92

Ana: Novaku je potrebna pauza, želim da se oprostim u Beogradu

EPA/TANNEN MAURY
Ana veruje u Novaka i srpske juniore

Srpski novinari su iskoristili priliku da porazgovaraju o aktuelnim temama sa gospođom Švajnštajger, koja sada većinu vremena provodi u Čikagu gde njen suprug nastupa za tamošnji klub u MLS ligi.

Nezaobilzna tema bio je Novak Đoković i situacija u koj se trenutno nalazi njen dobar prijatelj.

- Verujem da će se Novak vratiti. Neverovatno je što je toliko bio na vrhu. Nekada je samo potrebna pauza, a ATP tur vam to ne dozvoljava. Biće potrebno vreme, ali će se sigurno vratiti - rekla je Ivanovićeva, a prenosi B92. 

Govorila je i o srpskim teniskim nadama. 

- Drago mi je da naši juniori igraju sjajno. Čula sam da je Zimonjić ispao u polufinalu, ali Kecmanović je prošao. Šteta za Olgu Danilović, biće bolje drugi put. Ona je pretalentovana i sećam se pre pet-šest godina da smo trenirale. Ona je imala 10 ili 11 kada sam je prvi put videla. 

Ana bi želela da se od tenisa oprosti pred beogradskom publikom u egzibicionom meču, po mogućstvu protiv Monike Seleš.

- Neću biti trener niti ću igrati turnire legendi, već imam neke egzibicije koje su mi u planu. Velika mi je želja da organizujem egzibiciju u Beogradu, samo ne znam koliko je to moguće. Volela bih da igram sa nekom prijateljicom, možda i aktivnom igračicom, ali je to teško jer one imaju obaveze. Počela sam tenisom da se bavim zbog Monike Seleš i možda i ona dođe, ako bude želela - dodala je Ivanovićeva.

2024 © - Vesti online