Petak 09.06.2017.
01:30
Vestionline

Ima 52 godine i nijednu boru, evo u čemu je njena tajna

Facebook/Pamela Jacobs
Niko ne veruje da mu je ona majka: Pamela Džejkobs sa sinom

Pamela živi u Velikoj Britaniji, a gde god se pojavi izaziva brojne komentare. Oni koji je znaju, i dalje ne mogu da shvate kako su to godine za nju stale. S druge strane, oni koji je tek upoznaju ostanu zatečeni kada im otkrije datum rođenja.

Ova Britanka kaže da je za njen mladolik izgled u najvećoj meri zaslužna genetika. Naravno, priznaje da i vodi zdrav život, vežba... Ipak, kako otkriva, nijedan svoj dan ne može da zamisli bez samo jedne namirnice - kokosovog ulja. 

Koristi ga kad god, i kako god može. Umesto mleka za telo, koristi kokosovo ulje, njime skida i šminku, ali i radi suvi piling tela. Takođe, kokosovo ulje je i nezaobilazna namirnica u njenoj ishrani.

Tako ga stavlja u kafu, neka jela, često i kuva na njemu. Ona otkriva i da su u njenoj ishrani zabranjeni hleb, šećer, pasta i previše voća, a trudi se da najviše budu zastupljeni zeleno povrće, voda sa limunom, proteinske namirnice, kurkuma i đumbir.

S obzirom na to da je kokosovo ulje sada dostupno i kod nas, isprobajte Pamelin recept. Počnite da ga koristite svakodnevno, kako za negu tela, tako i za ishranu. Sudeći po njenom igledu - nećete se pokajati.

2024 © - Vesti online