Sreda 07.06.2017.
18:49
Vestionline, mondo rs

DJ Krmak snimao "Profesoricu" u školi: Stiže im inspekcija

youtube.com/Official Channel DJ Krmak
Škola nije znala

Ministarstvo prosvete Srbije je, naime, kao "neprimereno i neprihvatljivo" ocenilo snimanje muzičkog spota u smederevskoj Osnovnoj školi "Dimitrije Davidović" i najavilo vanredni inspekcijski nadzor.

U saopštenju, ministarstvo je navelo da je sadržaj tog spota "omalovažavajući" za nastavnike i ulogu škole.

"Po saznanjima Ministarstva prosvete, direktorka škole nije imala saglasnost Republičke direkcije za imovinu za odluku o ustupanju prostora (za snimanje spota). Saglasnost nije tražena od Ministarstva, ali i da jeste, ne bismo je dali", navodi se u saopštenju.

Direktorka škole izjavila je da nije tražila "pa samim tim ni bila upoznata sa scenarijom muzičkog spota", što ministarstvo ocenjuje "apsolutno neprihvatljivim".

"Vanredni republički inspekcijski nadzor će utvrditi sve okolnosti nakon čega će Ministarstvo postupiti u skladu sa inspekcijskim izveštajem", dodaje se u saopštenju.

Zavirivanje profesorki pod suknju i podmićivanje direktora škole, samo su neke od skandaloznih scena u spotu koji je snimljen u najstarijoj školi u Smederevu. Spot u kome dominira provokativno obučena profesorka, šokirao je roditelje u tom gradu.

Pogledajte o kom spotu je reč:

2024 © - Vesti online