Utorak 06.06.2017.
20:52
Vestionline

Mihajlović: Partizan je zaslužio titulu

Reuters
Teško mu padaju neuspesi Zvezde: Siniša Mihajlović, trener Torina

- Moram da priznam da slabo pratim domaći šampionat. Ali, vodim se logikom, da onaj ko osvoji prvenstvo, taj je najbolji, bez obzira šta se dešava. Zvezdaš sam i žao mi je kada vidim klub u lošem položaju. Za jednog navijača Crvene zvezde teško je to da kaže, ali Partizan je zaslužio. Po kvalitetu je bio ispred - rekao je Mihajlović za sajt "Turnira prijateljstva" i dodao:

- To su veliki klubovi i svaki ulazi u sezonu da osvoji nešto. A, samo jedan može to da uradi. Taj je zadovoljan, a svi ostali nisu. Ali, ako neko uzme duplu krunu, znači da je to zasluženo i treba da se čestita Partizanu. Istovremeno u Crvenoj zvezdi mora da se napravi analiza, da se vidi šta to nije funkcionisalo, šta treba da se uradi, a onda da se vuku potezi. Niko ne treba da bude sujetan i da misli da sve zna. Treba se spustiti na zemlju i videti kako dalje. Sve je to put do uspeha.

O učinku "orlova" u dosadašnjem delu kvalifikacija, Mihajlović kaže:

-  Ako pobedi Vels, Srbija je već na pragu plasmana u Rusiju. Vels je dobra ekipa, ali se sećam da smo mu, ne tako davno, dali šest golova. Vels ne može da pobedi u tom meču, može samo Srbija da izgubi. Ali, ne želim da dižem pritisak. Verujem da će Srbija da se plasira na Svetsko prvenstvo. Navijač sam Srbije, želim da je vidim na Mundijalu. S obzirom na grupu i dosadašnji učinak, verujem da će se to i dogoditi. To bi bilo veoma značajno za fudbal, sport i zemlju u celini - istakao je trener Torina.

2024 © - Vesti online