Utorak 06.06.2017.
18:19
D. Pašić - Vesti

Pobeda za oproštaj

D. Pašić
Sedmi: Fudbaleri SV Srbija Salcburg

U konkurenciji 13 timova u ligi Srbija je zauzela sedmo mesto sa skorom od 10 pobeda, šest remija i osam poraza iz 24. kola. U duelu sa USV 1960 Berndorf 1b naš tim je igrao u sastavu: Emir Šabanović, Slavko

Žarić, Branko Bijelčević, Dušan Živojinović, Milan Jagodić, Aleksandar Petrović, David Jutrić, Stefan Nikolić, Viktor Isailović, Aleksandar i Andrija Petrović. Igrali su još Miloš Radosavljević, Nenad Nastić i Vladan Jovanović. Naš tim je prvi došao u vođstvo u 26. minutu preko Viktora Isailovića iz slobodnog udarca. Bio je to osmi gol Isailovića u sezoni. Domaćin je preko Altendorfa izjednačio u 37. minutu.

Odluka o pobedniku je pala u poslednjih 10 minuta. Srbija je stigla do vođstva 2:1 zahvaljujući Stefanu Nikoliću koji je u 83. minutu nadmudrio domaćeg golmana Štrasera. Da će gosti otići kući sa sva tri boda potvrdio je Nenad Nastić koji je u 87. minutu povisio na 3:1. Naš tim je samo 60 sekundi posle toga ostao bez igrača. Crveni karton odnosno drugi žuti je dobio Andrija Petrović. Domaćin je iskoristio brojčanu prednost i preko Haidenthale je uspeo na minut pre kraja da ublaži poraz.

Prvo mesto i plasman u Prvu zonsku ligu izborio je USV Lamperthauzen, koji je sakupio 53 boda. Poslednji je bio Štrasvalhen sa 11 bodova.

Zarić i Ivković najefikasniji

Slavko Zarić je bio najefikasniji igrač SV Srbija u ovoj sezoni. Igrao je na 22 utakmice i 15 puta savladao protivničke golmane. Zanimljivo je da je naš momak u redovima prvaka lige USV Lamperthauzen Veljko Ivković, bio najbolji strelac Druge zonske lige, grupa Sever A. Na 23 meča postigao je 34 gola.




 

2024 © - Vesti online