Utorak 06.06.2017.
12:58
M. Topalović - Vesti

Prosinečki računa na Milana Đurića

printscreen
ZANIMLJIVA IDEJA: Milan Đurić

Brazilac Rišar Almeida već je u proceduri, ali shvatili su u Azerbejdžanu da su male šanse da će, ma koliko olakšan bude bio put do velikih takmičenja, da će teško napraviti nešto na evropskoj sceni ako ne uvezu još stranac u nacionalni tim. Među njima, možda i jednog Srbina.

Sajt Azerisport.com pominje mogućnost da vezista Zire Milan Đurić - u Srbiji ste mogli da ga upoznate kao igrača najuspešnije generacije Jagodine, postigao je i jedini gol u pobedi nad Vojvodinom u finalu Kupa - sledeći zaduži opremu reprezentacija Azerbejdžana.

Mada, poziv još nije stigao na Đurićevu adresu.
"Ako bi i stigao, prihvatio bih sa velikom čašću. Mada na mojoj poziciji igra Dmitri Nazarov (igrač Ercgebirge Auea) tako da je tu ekipa i pokrivena. Uostalom, ceo tim je dobar, vidi se i po rezultatima. Selektor Robert Prosinečki je to lepo posložio", odgovaraĐurić na čaršijske priče.

Jer za sada je sve na priči. Uostalom, Fifa je do sada insistirala na tome da dres jedne reprezentacije može da obuče samo igrač koji barem pet godina igra u toj zemlji. Đurićje u Ziru stigao 2016. godine, a ovog leta produžio ugovor i za sledeću sezonu.

Azerbejdžan je trenutno četvrti na tabeli Grupe C u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji, ali samo sa tri boda manje od drugoplasirane Severne Irske. 

2024 © - Vesti online