Ponedeljak 05.06.2017.
14:48
Vestionline, Tanjug

Arijana Grande plakala u Mančesteru

EPA/Nigel Roddis
Sa koncerta u Mančesteru

Pored Grande, na koncertu su nastupile velike pop i rok zvezde sa obe strane Atlantika, uključujući "Tejk det", Lijama Galagera, Farela Vilijamsa, Keti Peri, Džastina Bibera, "Koldplej", "Blek ajd piz" i "Litl miks".

Kris Martin i Arijana Grande - "Don't Look Back In Anger"

Koncert je počeo minutom ćutanje za žrtve napada, koji se dogodio pre manje od dve nedelje upravo na koncertu Arijane Grande.

Pop pevačica je izuzetno emotivno započela koncert i kroz suze otpevala hitove Be Alright i Break Free, poručivši da će "sve biti u redu". 

Više stotina policajaca pazilo je na oko 50.000 obožavalaca na terenu za kriket "Old Traford" u Mančesteru, ističe Rojters.

Nastup Lijama Galagera na koncertu "One Love"

Koncert je izazvao istovremeno radosne i tužne reakcije - u pojedinim trenucima neki obožavaoci su skakali od radosti, dok su drugi nosili transparente sa natpisom "za naše anđele" i plakali.

Uprkos tome što je bio u Nemačkoj na turneji, Lijam Galager, osnivač kultnog benda "Oejzis" iz Mančestera, pojavio se na koncertu, što je izazvalo ovacije okupljenih. Jedan od vrhunaca večeri bilo je i izvođenje "Oejzisovog" hita Dont Look Back In Anger, koji je frontmen "Koldpleja" Kris Martin otpevao.

"Blek ajd piz" i Arijana Grande - "Where Is The Love"

Američka pevačica održala je koncert uprkos najnovijem terorističkom napadu, u kojem je najmanje sedam ljudi sinoć poginulo, a 48 povređeno u napadu na Londonskom mostu, koji su izvele tri osobe ubijene potom u obračunu sa policajcima.

2024 © - Vesti online