Nedelja 04.06.2017.
23:13
M. Topalović - Vesti

Zvezda pregovara i sa Lalatovićem?

EPA/Koca Sulejmanovic
MOGUĆ POVRATAK: Nenad Lalatović bivši igrač i trener Crvene zvezde u duelu sa Bečanovićem (Partizan)

Kako saznaje "Sport klub", Nenad Lalatović je ponovo na meti Crvene zvezde za mesto prvog trenera i pregovori su već počeli.

Šta se, zapravo, dešava?

Iako je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić na konferenciji za novinare posle utakmice sa Partizanom najavio da će Boško Đurovski ostati trener, to se najverovatnije neće desiti jer je poznato da se traga za novim.

Dva imena su se do sada najviše spominjala, jedan je Benito Karbone iz Italije koji nije imao previše iskustva u trenerskom poslu, a drugi koji je daleko bliži klupi jeste Vladan Milojević.

"Trenersku karijeru počeo sam u Crvenoj zvezdi i bila bi mi čast da postanem trener prvog tima. Ipak, ne bih dalje pričam na tu temu, budite strpljivi još neko vreme", rekao je Milojević koji je u ovoj sezoni vodio Panionios i koji je istakao da su ovog vikenda bili pregovori sa Crvenom zvezdom.

Uspešni ili ne, videćemo kada bude izabran novi trener.

Danas se, dakle, pojavilo novo ime u vidu nekadašnjeg trenera Nenada Lalatovića koji je i selektor mlade reprezentacije Srbije koju će voditi na Evropskom prvenstvu koje nam predstoji u Poljskoj.

"Iako se spakulisalo da bi Vladan Milojević mogao da bude novi trener, uprava se odlučila za Lalatovića sa kojim je u nedelju uveče počela pregovore", piše Sport klub.

2024 © - Vesti online