Nedelja 04.06.2017.
19:44
K. Marković - Vesti

Srpska predstavnica Evrovizije otkrila detalje života u Australiji

Veljko Prodanović
Poslednje tri i po godine boravi u Melburnu i uživa u farmaciji, muzici i uz verenika Veljka

Užurbano privodi kraju doktorske studije, ali je još u većem poslu oko priprema za venčanje u Beogradu. Tamo će okupiti porodicu i prijatelje koji će prisustvovati važnom danu u Nininom i Veljkovom životu.

Nina peva još od malih nogu, muzički se obrazovala i osvajala nagrade na srpskim i stranim festivalima kao vokalni izvođač i kantautor. Bila je đak generacije Trinaeste beogradske gimnazije, paralelno je pogađala i srednju muzičku školu.

I pored slave koje je donelo učešće na Pesmi Evrovizije, ništa je nije omelo da bude i odličan student Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, pa je i u jeku postevrovizijske euforije pripremala ispite i vredno radila na svom usavršavanju.

Nakon diplomiranja na Farmaceutskom fakultetu, upisala je doktorske studije imunofarmakologije na Fakultetu medicine, stomatologije i zdravstvenih nauka Univerziteta u Melburnu. Od marta 2014. boravi na Petom kontinentu.

Nininu priču o Evroviziji, Beoviziji, pomoći roditelja, studijama i vereniku možete pročitati u štampanom izdanju "Vesti".

2022 © - Vesti online