Nedelja 04.06.2017.
16:48
Vestionline, rts.rs

VIDEO: Direktor mostarske firme održao govor i skočio sa terase

youtube.com/Srecko Susac
Niko se nije nadao da će posle održanog govora skočiti swa terase

Čitav događaj je uhvaćen kamerama, a Krezić je snimak podelio na Fejsbuku, gde je pobrao brojne simpatije i nasmejao ljude.

Na društvenoj mreži direktor mostarske firme objasnio je i logiku iza poteza.

- Pre mesec dana sam započeo svoju "političku karijeru". Kao i svako samoubistvo i ovo se desilo zbog viška vremena (čekao sam ženu da nađe "kolu zero" u "Konzumu"). Međutim, nisam ni pomislio da će biti išta više od jednodnevne fore, nakon što je par ljudi napisalo stvarno fine komentare, nisam imao srca napisati išta... Pošto se moj godišnji odmor poklopio sa mojom "političkom karijerom" prvi sastanak nakon što sam se vratio, radnici su tražili da objasnim svoj samoubistvo, koje sam naravno dočarao - objasnio je Krezić na Fejsbuku.

Kome još trebaju vrata...

Inače, ovo mu nije prvi put da izvodi šale. Pre dve godine na Jutjubu je postavljen snimak Krezića kako provaljuje kroz zid jedne od kancelarija. Iznenađenje brzo se pretvorilo u smeh.

Sudeći po svemu ovome, ali i po pozitivnim komentarima na društvenim mrežama, zaposleni u mostarskoj firmi, koja je jedna od najsupešnijih u BiH, mogu od svog šefa da očekuju svašta, pa svaku sledeću sličnu situaciju treba da uzimaju za dozom skepticizma i pomisle:

„Šta je smislio ovaj put“.

2024 © - Vesti online