Subota 03.06.2017.
05:15
Vestionline, Sport klub

Dobre vesti iz Rusije

EPA/ARMANDO BABANI
Stefan Marković će moći da pomogne Zenitu u meču koji odlučuje drugog putnika iz Rusije u Evroligu

Srećom, ne radi se o povredi kolena već o grču pa će iskusni plejmejker biti na raspolaganju treneru Karašovu za odlučujući duel (nedelja, 15.30).

- Dobro sam, hvala Bogu nije u pitanju povreda kolena kao što pišu mediji. Kolena su mi jedina čitava u svoj ovoj skalameriji. Dva minuta pre kraja meča osetio sam grčeve. Mišič me je sve jače i jače zatezao i pokušavao sam istezanjima da ga opustim. U samom finišu meča, prilikom pokušaja da presečen loptu, mišić se zgrčio. Nikada ranije nisam osetio takav bol. Noga mi se bukvalno blokirala i nisam mogao da je pomeram. Možda je i zato svima izgeldalo da je u pitanju nešto ozbiljnije - kazao je Marković za Sport klub.

Plejmejker Zenita objasnio je da je na pregledima potvrđeno da je sve u redu i da je jedini problem otok usled nategnuća.

- Kada sam stigao do svlačionice bol je malo popustio, a kako je vreme prolazilo sve je bilo lakše. Prošao sam detaljne preglede kako bismo bili sigurni da se nešto ne krije iza ovog problema i srećom sve je u redu. Imam mali otok od nategnuća, ali ništa strašno. Potrudiću se da relaksiram mišić i pomognem saigračima u meču sezone. Naš cilj je od početka bio da obezbedimo mesto u Evroligi i još jedan stepenik nas deli do velikog uspeha.

2024 © - Vesti online