Petak 02.06.2017.
12:26
Tanjug, Vestionline

Milojević: Hoćemo prvi trijumf nad Partizanom ove sezone

pixabay.com
 

- Posle slabijeg prvog dela Super lige, u drugom smo odigrali daleko bolje i pokazali da smo u usponu forme pred plej-of. U meč ulazimo rasterećeni sa željom da ih po prvi put dobijemo u takmičarskom mecu ove sezone. Na nama je da damo sve od sebe i da se što bolje pripremimo za predstojeći plej-of, koji god nam protivnik bude u polufinalu - rekao je Milojević.

Milojević pred meč ima kadrovskih problema jer je neizvestan nastup Vlatka Čančara zbog povrede. Bek Mega Leksa Ognjen Jaramaz očekuje uzbudljiv meč protiv Partizana.

- Iako smo obezbedili četvrto mesto i plasman u ABA ligu, težimo ka tome da nastavimo da igramo na visokom nivou i ostvarimo još jednu pobedu na kraju regularnog dela Superlige. Ukoliko bi se neki rezultati poklopili, eventualna pobeda u ovoj utakmici bi nam obezbedila treće mesto, što je za plej-of koji sledi svakako bolja startna pozicija u odnosu one na kojoj se sada nalazimo - zaključio je Jaramaz.

Utakmica poslednjeg, 14. kola Superlige između Partizana i Mege igra se sutra od 18 sati u hali Aleksandar Nikolić. Mega je na četvrtoj poziciji na tabeli Superlige sa skorom 8-5, istim kao i trećeplasirani FMP iz Železnika, Partizan drugi sa 12 pobeda i jednim porazom, kao i lider Crvena zvezda.

2024 © - Vesti online