Četvrtak 01.06.2017.
17:54
Vestionline, RSS

Pobeda i remi srpskih rukometašica protiv komšinica

EPA/BJORN LARSSON
Tamara Georgijev je protiv Crnogorki postigla pet golova na dva meča

Selektor Ljubomir Obradović, zadovoljan je postignutim u dve utakmice sa Crnogorkama:

- Nismo bili kompletni bez Radosavljević i Rabate Milošević na levom krilu, Lekić i tri devojke iz Francuske. Devojke su opravdale poziv i poverenje. Reagovale su na moje ideje. Rano je za ocenu o novinama koje uvodimo u odbrani i napadu, ali za početak mogu pohvalno da se izrazim. Optimista sam - rekao je Obradović.

Reprezentativke će nastaviti sa treninzima u Beogradu do četvrtog juna, kada sledi odlazak u Sloveniju i dvomeč sa domaćinom (4. i 5. jun). Tamo će se reprezentaciji priključiti Jovana Stoiljković i Slađana Pop Lazić, dok je Marija Čolić morala da otkaže dolazak zbog povrede.

Devetog juna je planiran odlazak u Padovu, gde je dan kasnije prvi meč u kvalifikacijam za SP 2017 sa Italijankama. Četiri dana kasnije je revanš u Nišu, da bi se reprezentativna akcija završila prijateljskim duelom Hrvatske i Srbije u Virovitici 16. juna u znak obeležavanja 60 godina od prvog Svetskog prvenstva za žene održanog u tadašnjoj Jugoslaviji 1957. godine na kome je osvojena i prva medalja - bronzana.

2024 © - Vesti online