Četvrtak 01.06.2017.
10:10
Vestionline

"Dačiću, daj diplomatski imunitet Ruskom centru u Nišu i ispiši se iz izdajnika!"

Tanjug
Ivica Dačić

Stamatović podseća prvog potpredsednika da Vlada Srbije, shodno Ustavu, nije pala, već je samo njen dojučerašnji predsednik pobegao sa megdana usred bitke i sklonio se u hladovinu funkcije predsednika Republike.

- Dačić, čija tajna opstanka u, manje-više, svim vlastima od 2000. naovamo leži upravo u činjenici da je građane i domaću javnost ubedio u to da je on nekakav "ruski igrač", mora, istovremeno, u ovih dvadesetak dana svog mandata da oformi i postavi na noge jednu posebnu državnu instituciju za saradnju sa Ruskom Federacijom, a ne da se vadi na "tehnički mandat" i slične izmišljotine - rekao je Stamatović, naglašavajući da za takve dve odluke Dačić ima podršku "Zdrave Srbije", ali i svih Zlatiboraca koji su, jedini u Srbiji, već oformili Regionalnu kancelariju sa ekonomsku saradnju sa Rusijom.

Ukoliko ne povuče ova dva poteza i nastavi da prenebregava tričetvrtinski stav građana Srbije, Dačić će time - upozorava Stamatović - i formalno, postati saučesnik u izdaji Srbije i priznavanju NATO okupacije naše zemlje.

2024 © - Vesti online