Utorak 30.05.2017.
15:28
Vestionline, mozzartsport.com

Gaćinović produžio ugovor sa Ajntrahtom

Reuters
Veran Ajntrahtu: Mijat Gaćinović

- Osećam se sjajno u Frankfurtu. I ja i moja porodica. Sjajno je kad kad vam klub na ovaj način ukaže poverenje. Nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti unaprediti saradnju, a da ću doprineti uspesima Ajntrahta - rekao je Gaćinović.

Zasad nema vesti pod kojim uslovima je nekadašnji prvotimac Vojvodine produžio ugovor, ali kako to obično u ovakvim prilikama biva, verovatno je u pitanju i povišica. Zaslužio ju je, jer je od 34 odigrao 28 utakmica ove sezone i još šest u Kupu Nemačkde, gde je dogurao do finala, čak odigrao sjajno protiv Borusije (asistencija Ante Rebiću za izjednačenje), ali nije imao sreće da podigne pehar, pošto je Dortmund slavio 2:1.

- Mijat je izrastao u važnog člana naše ekipe. Veoma smo srećni što smo uspeli da ga „vežemo“ na dodatne dve godine. Na poslednjih nekoliko utakmica je pokazao da je sposoban da se prilagodi zahtevima tima, a i pre toga, u dve sezone, Gaćinović je odigrao bitnu ulogu u uspesima Ajntrahta - nahvalio je srpskog ofanzivca Fredi Bobić, sportski direktor Ajntrahta.

Trenutno nema informacija o statusu Slobodana Medojevića, čiji ugovor sa Ajntrahtom ističe 30. juna.

2024 © - Vesti online