Nedelja 04.07.2010.
21:30
Vestionline

Petrović najbolji u "Gradu fudbala"

Na nadmetanju koje održano na platou ispred tržnog centra na Novom Beogradu, majstorije je demostriralo 30 mališana, ali najbolji je, po mišljenju sudija, bio Petrović, koji je osvojio vrednu "Nike" sportsku opremu.

Veliki broj ljubitelja fudbala uživao je u spretnosti i umeću najmlađih takmičara koji su pokazali šta se sve mogu sa fudbalskom loptom. U pravom sportskom duhu, međusobno se bodrecći, mali fudbaleri su driblali, pimpovali, prevazilazili različite prepreke i nadmetali se u jačini i preciznosti šuta.

Povodom Svetskog prvenstva u fudbalu Delta City je 11. juna pokrenuo akciju "Grad fudbala", ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu svakodnevno imaju priliku da pokažu svoje umeće sa loptom, ali i znanje fudbalske istorije.

Specijalni poligoni za takmičenje u fudbalskim veštinama biće otvoreni i dostupni majstorima fudbala i posle finala, i to do 11. jula.

Svakog dana priliku da osvoje vredne nagrade imaju i oni koji sebe smatraju poznavaocima fudbalske istorije. Nagrade očekuju najuspešnije učesnike kviza u kome se proverava njihovo opšte fudbalsko znanje, kao i znanja o ranijim svetskim prvenstvima, rezultatima istorijskih utamica, reprezentacijama i slično.

2024 © - Vesti online