Ponedeljak 29.05.2017.
02:30
Vestionline, zadovoljna.hr

5 koraka do ženskog orgazma

pixabay.com
Napravite sebi ugođaj, kako bi uspeli da doživite orgazam u svakom momentu

Budite gore 

Većina žena potvrdilo je da češće dožive orgazam ako su tokom seksa gore. Ova poza stimulira klitoris i žena može bolje da kontroliše ritam pokreta i da ga prilagodi sebi. 

Opustite se

Lakše je to reći nego uraditi, ali ako ne možete da se opustite, verovatno nećete uspeti da doživite vrhunac. Probajte da se opuštate tako da u krevet legnete pola sata pre nego što biste išli na spavanj. Tako ćete se osećati manje iscrpljenima, pa će vam biti lakše da se prepustiti i uživate u trenutku. 

Sredite spavaću sob

Kada je reč o uživanju, svima je teško da se opuste i preuste u spavaćoj sobi zatrpanoj predmetima kojima tamo nije mesto. Raščistite spavaću sobu i učinite je utočištem za vas i vašeg partnera. 

Ponovo uvedite predigru 

Svakodnevni život može biti oblik predigre. To ne znači da se morate pipkati u javnosti. Predigra će biti i uživanje u partnerovom društvu i isprobavanje novih, neseksualnih aktivnosti u paru. Tako ćete se još više zbližiti u svakom aspektu vaše veze, pa i u krevetu. 

Probajte dublju penetraciju 

Za vaginalni orgazam stavite jedan ili dva jastuka ispod bokova, što će partneru omogućiti da dublje penetrira u vas. Uvek recite partneru što vam godi i donosi užitak. 

2024 © - Vesti online