Petak 26.05.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: A. Čukić

Da kraj školske godine bude lepši

A. Čukić
Hvala od srca: Milica Đorđević sa mamaom

Zna ovaj čovek dobrog srca da nevolje začas mogu pasti na bilo koga od nas, ali da preteško padaju na nejaka pleća samohranih majki, poput Evice Đorđević iz Prizrena i njene devojčice Milice (11), koja je jedino srpsko dete u ovom gradu. U želji da im malo olakša to breme, ali i da Milici ulepša kraj školske godine koji se približio, nedavno je uputio dar od 100 evra koji ovoj hrabroj ženi i njenoj ćerkici mnogo znače.

- Molim vas da se u naše ime mnogo zahvalite tom dobrom čoveku. Baš nas je obradovao. Njegovim darom ću obradovati Milicu novom garderobom, jer je dosta porasla i sve joj je omalilo.

A, kao i svaka devočica, voli i da se lepo dotera. Isto tako i svim ostalim plemenitim ljudima, a posebno iz daleke Australije. Malo je reći hvala, s obzirom na to koliki značaj njihova pomoć ima za našu malu porodicu, a bukvalno i sam opstanak. Šta god rekla, ne može da opiše ono što nam je na srcu. Želimo im da ih dragi Bog čuva i podari im dobro zdravlje i sreću - poručuje će Evica Đorđević.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online