Utorak 23.05.2017.
20:59
K. N. - Vesti - Foto: Lična arhiva

Lekovi su mi najpotrebniji

Lična arhiva
Svaki dan u bolovima: Gordana Petrović

Jedina nada su im dobri ljudi iz sveta, koji su svoju sreću svili i mogu da priskoče u pomoć na bilo koji način. U bezizlaznoj situaciji, našla se i 60-godišnja Gordana Petrović iz Leskovca, posebno od kada su je zdravstvene muke pritisle sa svih strana, a pomoć ne može da joj pruži ni ćerka koja je ostala bez zaposlenja, što je njihovu malu porodicu potreslo iz temelja.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

- Nalazim se u veoma teškoj finansijskoj situaciji, jer već godinu dana bolujem od suženja kičmenog stuba, a zbog jakih bolova često ne mogu danima da hodam. Radila sam skener i rendgen preglede, predložena mi je i operacija kičme, koja bi se uradila u Nišu, ali to o tom potom. Pijem veliki broj lekova protiv bolova i za jačanje kičmenog stuba, to mnogo košta i često ne mogu ni da kupim sve te lekove. Nažalost, zbog tih muka nisam sposobna za bilo koji posao, a i zbog godina veoma teško mogu naći poslodavca koji bi me zaposlio. Živim sa ćerkom koja, takođe, ne radi, a služba za socijalni rad me je odbila za socijalnu pomoć, jer sam za njih radno sposobna, tako da nikakvih primanja nemam. Život mi se sveo na puko preživljavanje i borbu da dan preguram bez bola, što često i utiče na moje psihičko stanje - iskreno će Gordana.

Kontakt

Budući da Gordana pije mnogo lekova za koje mesečno treba da izdvoji oko 7.000 dinara (oko 60 evra), a nema odakle, svi plemeniti čitaoci "Vesti" koji žele i mogu pomoći ovoj nesrećnoj ženi, da dođe do navedenih lekova i olakšaju ovako tešku svakodnevicu, mogu stupiti sa njom u kontakt putem telefona na broj: +381 63 18 81 348, a adresa je ul. Zejnela Ajdinija 32 b, 16000 Leskovac, Srbija.

2024 © - Vesti online