Utorak 23.05.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline

Saznajte šta je u horoskopu vaša muška simpatija, po njegovoj fizionomiji!

zastavki.com
 

Posebno se ljudi tada, rukovode logikom iskustva, pa ukoliko su imali emotivnu vezu sa nekim određenim znakom, koja se završila neuspehom, umeju da negoduju kada se pojavi potencijalni partner u istom znaku.

Međutim, ako je potencijalni partner u nekom drugom znaku, za koji postoji osnova da se može lepo složiti, onda je to motiv više, nova energija i elan. Ipak, šta činiti onda kada do poznanstva još nije došlo? Nemate zvaničnu informaciju od njega. On vam se dopada, zgodan je, ali kako da znate u kom je znaku rođen? Tu na scenu stupa njegova fizionomija:

Ovan

Ovan je po nepisanom pravilu krupan muškarac. Sve i da to nije slučaj, fizički mora biti veoma muževan. Uglavnom su prisutne oštre crte lica koje ostavljaju utisak ozbiljnosti. Oštar pogled, veoma siguran hod. Često su u dobroj kondiciji, a kada hodaju, čine to veoma sigurno, možda ponekada deluju i prepotentno.

Bik

Bik je muškarac koji može da bude veoma moderan u modnom smislu, da prati trendove, ali će birati garderobu koja ne čini muškarca manje muškarcem. Voli da ističe svoj torzo i uglavnom široka ramena. Njih često pokreće i pri hodu. Karakteriše ih dosta dubok, prodoran i muževan glas sa prizvukom ozbiljnosti.

Blizanci

Blizanci ne moraju da budu preterano muževni, ali sigurno je da nisu isfeminizirani. Mogu da budu robovi aktuelnih modnih trendova, ali je njihova dimenzija garderobe sigurno „S“ ili u krajnjem slučaju „M“. Voli da naglašava svoju kosu, koja nije duga, ali je sigurno dovoljno duga za kreativnu frizuru.

Rak

Rak po pravilu nije preterano muževan. Kada ga ugledate, nećete steći utisak da se radi o osobi koja ima napadačku energiju. On nije previše krupan i ne ističe svoje muške atribute. Neretko se dešava da muškarac u ovom znaku ima sportski izvajanu zadnjicu koja u prinicpu ume da namami ženski rod.

Lav

Lavovi su dominantni, mačo muškarci, što bi se narodski reklo muškarčine. Njega kada ugledate, biće vam jasno da ima i ženu i ljubavnicu. Prodoran pogled, prisutan seksepil, a pri stupanju u komunikaciju veoma izražena sigurnost. Ne moraju biti previše visoki, ali su uglavnom izuzetno jake muskulature.

Devica

Devica ume da ostavi na dame utisak da je malo „fem“. On će rado nositi slip farmerice, kao i uske majice. Ta majica može biti malo kraća, da mu se pri pokretima nazire čvrst i izvajan stomačić. Oni vole da idu u teretanu i da održavaju kondiciju, ali od prirode uglavnom nisu dobili predispoziciju krupnoće.

Vaga

Vaga mora uvek da deluje pedantno i negovano. On sigurno ne robuje modnim trendovima, ali sa modom koketira. Uglavnom se radi o muškarcima srednje visine koji ne igraju previše na kartu muževnosti. Muškarac u ovom znaku može imati dugu kosu, koju ističu kao svoju prednost. Imaju nežne crte lica.

Škorpija

Škorpija prevashodno „puca“ od energije i seksepila, ali ima i šarm koji je krajnje zavodljiv. Većina su krupni muškarci, ali ako se ne ističu visinom, njihov struk je uvek uži od ramena. Ramenima njišu pri hodu, a pogled im je prodoran i ostavlja utisak elokventne osobe koja vlada najrazličitijim znanjima.

Strelac

Strelac je po nepisanom pravilu krupan muškarac koji može da deluje dosta sporo, tromo, donekle i lenjo. Nije mu strano da u kasnijim godinama pusti stomačić. Ne robuje modnim trendovima i smatra da lepota nije važna. Često su izuzetno maljavi, a vole da to ističu tako što nose brkove ili bradu koja im je zaštnitni znak.

Jarac

Jarac nema preterano agresivan nastup pri upoznavanju, deluje tiho, mirno, povučeno i krajnje nenametljivo. Voli da se oblači konzervativnije, odnosno da prati modu koja nije trendovska, veće je davno prošla. Njegova lepota krije se u licu koje ostavlja utisak drage osobe koja nikome ne bi nanela zlo.

Vodolija

Vodolija mora da prati trendove. On voli markiranu garderobu i jako se dobro snalazi u modernom dobu. On nikada ne odustaje od svoje pedanterije. Nikada neće poneti nešto što nije ispeglano. Po pravilu oni su muškarci sitnije konstitucije, koji su „zategnuti“, ali nemaju previše kilograma. Njihovo lice otkriva šarm.

Ribe

Ribe su muškarci koji osvajaju skriveno, donoseći tajne signale. Izražen šarm je deo njihovog stila koji je zavodnički. Pri nastupu su veoma neposredni, šarmantni, a njihove šale umesne. U telu su veoma seksi, vole da ističu izvajane ruke i čvrst stomak. Noge im mogu biti nešto malo „tanje“ u odnosu na trup.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

2024 © - Vesti online