Nedelja 21.05.2017.
20:48
S. Đurić - Vesti

Glamur na Kroazeti

Reuters
Svi mu zavide: Moris Luc u rukama Monike Beluči

Poznatim kanskim stepenicama popele su se američka glumica Džulijan Mur u crvenoj haljini sa Suzan Sarandon u crnoj, Uma Turman u roze, Robin Rajt i El Faning u belom, kao i Francuskinja Sandrin Kimberlen i jedna od omiljenih Almodovarovih glumica Rosi de Palma...

Domaćin ceremonije bila je glumica Monika Beluči, a lepa Italijanka zajedno s francuskim komičarem Aleksom Lucem priredila je na sceni pravu filmsku priču uoči projekcije filma "Ismailski duhovi", kojim je festival i otvoren. Kako bi zabavila posetioce, Monika je nakratko zaplesala, a zatim iznenada veoma strasno poljubula komičara.

Ove godine biće prikazano i osam srpskih filmova, a povodom 50. godišnjice filma koji je osvojio Gran pri žirija ovog festivala u ponedeljak će biti prikazan i kultni film "Skupljači perja".

Projekciji bi trebalo da prisustvuje i Olivera Katarina. U trci za Zlatnu palmu do 28. maja takmičiće se 18 filmova, a glavna nagrada festivala prvi put će imati dijamante i izradiće je poznata juvelirnica Šopar.

2024 © - Vesti online