Nedelja 21.05.2017.
16:48
Z. Mirković - Vesti

Hoće pobedu u oktobru

Reuters
Silan uspon: Sebastijan Kurc

"Vreme u kojem živimo je u stalnom pokretu i puno novih izazova, svi moraju da se prilagode okolnostima, pa i političke stranke. To što je Kurc izabran nije odluka doneta preko noći, već je rezultat dugog procesa modernizacije stranke - iznutra", objašnjava Pero Pajkanović.

Kaže i da deli mišljenje ostalih iz stranke koji se zalažu za podmlađivanje kadra, uz dužno poštovanje političara koji su stranku izgradili i do sada je vodili.

"Novo vreme traži nov i jasan signal da smo tu da se nosimo sa svim izazovima koji dolaze, a on je upućen odlukom da Kurc preuzme funkciju lidera", podvukao je Pajkanović.

"Ova vlada je imala toliko kadrovskih promena u svom postojanju da to negativno utiče na njen rad i zato podržavam, kao i svi drugi, raspisivanje prevremenih parlamentarnih izbora kako bi se dala mogućnost formiranju nove, stabilne vlade", objasnio je Pajkanović.

"Na nama je da pokažemo biračima šta možemo i šta je naš cilj za budućnost naroda i Austrije. U oktobru 2017. godine, izborima počinje nova budućnost", poručuje srpski član OVP.
 

2024 © - Vesti online