Subota 20.05.2017.
04:30
blic.rs, Vestionline

Letite balonima iznad Beograda - uskoro počinje "Beogradski manifest"

pixabay.com
Nebo nad Beogradom će i ove godine krasiti šareni baloni

Na Gornjem gradu će predstavnici preko 60 opština iz cele Srbije imati priliku da predstave svoju kuturno-istorijsku ponudu kao i manifestacije koje će se održavati u njihovom kraju.

Ono što je zanimljivo je da će pored opština iz Srbije, svoju ponudu moći da predstave i zemlje regiona - Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, kao i Slovenija i Turska.

Za najmlađe je obezbeđen zabavni program u velikom dečijem gradu koji će se prostirati na čak 1.500 kvadratnih metara.

Za njih će biti organizovane pozorišne predstave, kao i nastupi horova, mađioničara, klovnova, a moći će da uživaju na postavkama brojnih igraonica, kao i u jahanju konja.

Za starije će program biti podeljen na muški i ženski, pa će tako pripadnice lepšeg pola moći da uživaju u kozmetičkim tretmanima ali i izložbama poznatih modnih kreatora, dok će muškarci uživati u programu "Hedonizam jača organizam", u okviru kog će imati postavke prikladne njihovim potrebama, pa će čak moći da posete i berbernicu na otvorenom.

Takođe, prisutni će moći da uživaju u bioskopu na otvorenom uz degustaciju vina, a sa Kalemegdana će se pružati pogled i na nekoliko šarenih letećih balona koji stižu iz inostranstva.

Ulaz na ovogodišnji "Beogradski manifest" biće slobodan.

2024 © - Vesti online