Utorak 16.05.2017.
15:38
Tanjug

Đurovski: Dve pobede do kraja, pratićemo utakmicu u Nišu

instagram.com
Trener Crvene zvezde Boško Đurovski

Dva kola pre kraja Crvena zvezda ima tri boda manje od Partizana i da bi sačuvala šampionsku titulu neophodno joj je da crno-beli kiksnu.

- Naš cilj je poznat, moramo da ostanemo koncentrisani do kraja prvenstva, a to znači da pobedimo preostale dve utakmice. Prva od te dve je Javor, ekipa koja prima malo golova, ali ih i daje malo. Ivanjičani su u prošlom kolu izgubili 3:0, ali su čuvali nekoliko važnih igrača za meč sa nama. Nadam se da će to biti motiv više za nas - rekao je Đurovski na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

On je dodao da je kod navijača protiv Mladosti osetio da je "proradio inat" i pozvao ih da pomognu ekipi u Ivanjici, ali i u poslednjem kolu protiv Radničkog iz Niša.

- Bili smo previše nervozni na prethodnom meču, razumem želju da se što pre da gol, ali en sme da bude srljanja. Upravo smo na tome najvise radili prethodnih dana. Ponavljam, više pažnje moramo da obratimo na odbranu - istakao je Zvezdin trener i otkrio da u Ivanjici zbog povreda ne može da računa na Luku Adžića i Džona Ruiza, a prema poslednjim informacijama ni na Nenada Milijaša zbog bolova u leđima.

Na pitanje da li će pratiti dešavanja na utakmici između Radničkog i Partizana Đurovski je rekao:

- To je neizbežno, naravno da hoćemo. Čak i da nećemo neko bi nam sigurno rekao. Znaćemo sigurno šta se dešava u Nišu.

Utakmica 36. kola Super lige između Javora i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati u Ivanjici.

2024 © - Vesti online