Ponedeljak 15.05.2017.
12:46
K. Marković - Vesti

Čola napravio spektakl u Melburnu

K. Marković
Oduševio fanove u Australiji: Zdravko Čolić

Prepuna sala i više od 4.000 posetilaca dokaz su da je Čola jedan od najvećih pevača sa naših prostora. Uspeo je da obori sve rekorde, pošto se ne pamti da je ijedan pevač sa prostora bivše Jugoslavije uspeo da okupi toliki broj obožavalaca na jednom mestu.

- Dobro veče Melburne! Prošlo je više godina od našeg poslednjeg susreta. Drago mi je da vas ima ovoliko. Srećan sam što vas vidim - poručio je Čola, a onda je počeo spektakl.

Hitovi su se nizali: "Ti živiš u oblacima mala", "Čija je ono zvezda", "Prava stvar"... Zdravko je izveo i nove pesme među kojima je bila i "Vatra i barut", po kojoj australijska turneja i nosi naziv. 

K. Marković
Uživali na koncertu: Publika pevala sa Čolom

Čola je neumorno pevao puna tri sata, a publika ga je pratila uglas. Niko od publike nije štedeo svoje grlo, pa je Zdravko, na trenutke emotivno zastajao i publici prepuštao da sa
njim pevaju pesme koje su im obeležile deo mladosti, života ili su se jednostavno prepoznavali u njima.

Kao i svaka bajka, tako je i Zdravkov koncert morao da se završi. Ipak, publika je tražila još, pa su dugim skandiranjem uspeli da ga vrate na scenu. Legenda je otpevala još nekoliko pesama, a odna je koncert, do novog susreta, završen pesmom "Kad ti jednom srce slome".

2024 © - Vesti online