Subota 13.05.2017.
19:32 >> 21:11h
Vestionline

Tinja nada na "Marakani": Zvezda razbila Lučance

Tanjug
Gelor Kanga (Foto: Arhiva)

Lučanci su namučili u većem delu meča lošu, smušenu Zvezdu. Poveli su gosti na našem najvećem stadionu golom Nebojše Gavrića u 25. minutu, ali je u poslednjim trenucima prvog poluvremena izjednačio Ričmond Boaći.

Prednost crveno-belima doneo je Marko Petković u 52. minutu. Sve je sam odradio, nanizao protivničke igrače i precizno šutirao. Neozvesnost je vladala do 86. minuta, a onda su Ristić i Milić golovima u razmaku od 60 sekundi doneli ubedljiv trijumf još uvek šampionima Srbije. Pogotovo je bio efektan gol Ristića, koji je sve sam uradio, lažnjakom izbacio jednog igrača gostiju, a onda uputio pravu "bombu" ka golu Lučanaca.

Crveno-beli sada mogu da se uzdaju u Radnički, koji u sledećem kolu mora da pobedi Partizan u Nišu, da bi crveno-beli bili šampioni. Šanse su minimalne, ali tinja nada za crveno-bele.

Partizan je slavio u Humskoj protiv Voždovca - 2:1, pa je dva kola pre kraja šampinata, ista meta - isto rastojanje, crno-beli imaju tri boda više i treba im još četiri boda za 27. šampionsku krunu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online