Subota 13.05.2017.
23:15
Vestionline

Ovih 6 znakova će vam potvrditi da imate duha u kući

pixabay.com
Obratite pažnju na znakove

Oni ističu da se duhovi, kao i ljudi, razlikuju po karakteru. Ima dobrih, nestašnih, zlih, kao i onih koji žive u nekoj kući zato što su za života tamo nešto doživeli. Takve ne zanimaju ukućani i samo gledaju svoja posla.

Znakovi da imate duha u kući:

1. U kući opsednutoj duhovima ljudi se čudno osećaju. Atmosfera je depresivna i teška i imate osećaj da vas neko posmatra.

2. Čudni zvuci, takođe, vrlo često stanare drže budnima. Najučestaliji zvuk koji čuju je kucanje u intervalima po tri, šest ili devet otkucaja, ili zvuk nečijih koraka, ali ne životinjskih, već ljudskih.

3. Neobični mirisi takođe ukazuju na prisustvo duha.

4. Predmeti koji lete prostorijom, ili bez nekog povoda padaju sa stolova, ormana, svetlo koje se naizgled samo pali i gasi...

5. Životinje, posebno psi burno reagiraju na prisustvo zlog duha. Bez razloga reže, nakostreše se, ili se skrivaju kao da su se nečega uplašili.

6. Rekto, duha je moguće i videti. Ponekad izgleda kao plavičasta, narandžasta ili žućkasta svetlost, ili maglovita kugla koja lebdi u vazduhu, a ponekad se vidi njegova silueta ili deo tela...

2024 © - Vesti online