Četvrtak 11.05.2017.
07:16
Vestionline

"O Novaku su počele da se pričaju besmislice"

Tanjug/AP
Loša forma, ali i dalje uliva strahopoštovanje kod rivala: Novak Đoković

Novak je igrao sa Lopezom devet puta, a osam puta je izašao kao pobednik. Jedini poraz naš as je doživeo prošle godine u četvrtinalu Dubaija, kada je Srbin morao da preda meč zbog problema sa očima. Pred meč u prestonici Španije, iskusni Felisijano je uputio komplimente našem asu.

- Novak je jedan od najboljih tenisera u istoriji. Jasno je da ovo sada nisu najbolji momenti u njegovoj karijeri, ali mislim da su usponi i padovi i normalni. Tokom tri, četiri godine učinio je da pomislimo da nije ljudsko biće, da je nepobediv - rekao je Lopez i dodao:

- Sada smo došli do momenta da kao i svi drugi igrači, ne pobeđuje sve mečeve. Sada su počele da se govore i neke stvari za koje mislim da su besmislice. Na Novaku je pritisak da mora da pobedi svaki meč, to nije laka stvar. U meču sa Almagrom igrao je Novak dobro, možda mu malo nedostaje samopouzdanja. Činjenica da nije dobio mnogo mečeva ove godine neće uticati na naš meč, mislim da i dalje igra na visokom nivou i da je favorit - istakao je španski veteran, koji je u drugom kolu bio bolji od Francuza Žila Simona.

2024 © - Vesti online