Sreda 10.05.2017.
11:45
Vestionline

Kompanije iz Srbije na sajmu Vitafoods Europe 2017 u Ženevi

U okviru nacionalnog štanda Srbije, na sajamskom prostoru Palexpo, proizvodni program  predstavljaju Esensa d.o.o, Par Pak d.o.o, Baltik junior d.o.o. i Stojanović Pharma d.o.o. Nastup na međunarodnom sajmu omogućio je izlagačima da promovišu asortiman, povežu se sa poslovnim partnerima, osvoje nova tržišta i povećaju izvoz.

Učešće srpskih kompanija koje je Privredna komora Srbije organizovala na jednom od najuglednijih međunarodnih sajmova dijetetskih suplemenata, nutriceutike i prirodne kozmetike u Evropi, direktno doprinosi kvalitetnijem pozicioniranju srpskih brendova na međunarodnom tržištu.

"Vitafoods Europe" (www.vitafoods.eu.com) je jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi dijetetskih suplemenata, nutriceutike i prirodne kozmetike u Evropi, na kome se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. Ove godine na sajmu proizvodni program predstavlja oko 1.000 izlagača iz više od 50 zemalja.

Nacionalni štand Srbije posetili su i predstavnici Ambasade Srbije u Švajcarskoj. Od domaćih izlagača na sajmu su se predstavili i Pharmanova d.o.o, Alternativa Medica d.o.o, Elephant Co. d.o.o. i Melisa Farm d.o.o.

2024 © - Vesti online