Subota 03.07.2010.
19:23
Bliconline

Seksi navijačica Larisa se skinula!

Bez nje Paragvaj ne može: Larisa Rikelme
 

Dvadesetčetvorogodišnja Larisa privukla je veliku pažnju već nakon prve utakmice Paragvaja u Južnoj Africi, a svet su obišle fotografije do tada potpuno nepoznate lepotice u crveno-plavom dresu koja mobilni telefon drži između grudi!

Ubrzo su novinari saznali da je Larisa najveći fan paragvajske reprezentacije, a Rikelme naravno nije gubila vreme i nedavno je obećala da će gola prodefilovati Asunsionom ukoliko Paragvaj postane prvak sveta.

Međutim, da bi se razlikovala od Maradone, selektora Argentine (i on je obećao da će go trčati Buenos Ajresom ako Argentinci trijumfuju u Južnoj Africi), Larisa je dodala da će telo ofarbati u boje svoje reprezentacije.


Iako se ubrzo ispostavilo da je čuveni telefon strateški smestila u sklopu promotivne kampanje za jednog proizvođača mobilnih telefona, kao i da je plaćena da se pojavljuje na utakmicama nacionalnog tima, to sigurno neće umanjiti Larisinu popularnost. Model za intimni veš uživa u svojih pet minuta slave, mediji širom sveta otimaju se za intervjue s njom, njeno ime je već danima jedan od najtraženijih pojmova na internetu...

Za svaki slučaj, ako Paragvaj nekim čudom ne pobedi na Svetskom prvenstvu, magazin "Hombre Extremo“ objavio je fotografije na kojima Larisa pozira naga. Sumnjamo da je potreban još neki razlog da navijate za Paragvaj...

2024 © - Vesti online