Utorak 09.05.2017.
10:48
TV Hepi, alo.rs

Udata Mirela imala seks sa Milijem, a da li bi opet?

youtube.com/Parovi TV HAPPY
U akciji: Mirela Lapanović i Milutin Mili Radosavljević

Mirela je prokomentarisala ovaj događaj:

Rakac je sinoć razgovarao sa tobom i Milijem. Šta vam je rekao?

- Rakac je gospodin čovek i mnogo mi je drag. Od glasne muzike nismo mogli da razgovaramo kako priliči. Bio je ljubazan i razuman bez imalo osude, da mi je podršku i komplimentei u šali me pozvao da se preselim za Beograd. Razgovarali smo o poslovnoj saradnji i životu generalno. Rakac je svetski čovek, sa kojim može o mnogo čemu da se razgovara.

Da li postoji mogućnost da se između vas dvoje požuda obnovi?

- Do poljubaca mislim da sledeći put neće doći. Alkohol, zatvoreni prostor i stres čine svoje. Ako bi se desilo u treznom stanju, onda bismo bili realni. Mili je meni drag, ali ja ipak imam nekog spolja. Ne bih unapred da dajem odgovore na takva pitanja. Najbolje je da vreme pokaže.

Da li bi bila u vezi sa Milijem?

- Ako bih bila slobodna žena, moožda bi mogao Mili da me osvoji. Ima on mnogo kvaliteta, ali je jako hiperaktivan i sušta suprotnost svega što ja poznajem u spoljnom svetu. U rijalitiju je sve moguće, tu su emocije prenaglašene i ta vrsta pažnje je tu prijatna, jer je učešćeu rijalitiju jako stresno. "Nikad ne reci nikad" je najbolji citat.

Kakvi su tvoji utisci nakon Davidove i Aleksandrine svadbe?

- Nakon svadbe sam jako sretna zbog Davida i Aleksandre. Mladi, lepi, zaljubljeni su i zaslužuju svu srećuovog sveta. Nažalost smo svi preumorni, ovaj tempo u vili "Parova" je neverovatan, još smo pod pritiskom. Mislim da su svi sretni i da je zaista bila predivna svadba.

2024 © - Vesti online