Ponedeljak 08.05.2017.
20:18
nezavisne.com, Vestionline

Svi pričaju o Makronovoj supruzi, ali su njene ćerke prave bombe

Twitter/gulfnews
Brižit Makron sa ćerkom Tifani Ozijer

Njegov privatan život bio je predmet interesovanja od kada se kandidovao na predsedničkim izborima, a sve zbog činjenice da je njegova supruga Brižit Makron Tronje čak 24 godine starija od njega. Oni su venčani već 10 godina, a Brižit iz prvog braka ima troje dece, dve prelepe ćerke Lorens (39) i Tifani (32), kao i sina Sebastiana (42), koji su igrali aktivnu ulogu u kampanji svog očuha.

Brižitina ćerka Lorens je Makronovo godište i zajedno su išli u srednju školu. U to vreme jednom prilikom je za njega rekla: “U mom odeljenju je budala koja zna sve o svemu”. Ona je po struci kardiolog i majka je troje dece.

Twitter/gulfnews
Tifani Ozijer

Najmlađa Tifani bila je veoma mala kada je njena majka Brižit prestala da živi sa njenim ocem. Nakon mature odlazi u Pariz gde studira pravo. Posle studija postala je advokat, specijalista za radno pravo i vratila se u rodni grad gde je obavila praksu.

Široj javnosti je postala poznata kada se angažovala u predsedničkoj kampanji svog očuha Makrona. Bila je posebno angažovana u svom rodnom gradu, a poznata je i po tome što redovno hvali svog očuha, koga opisuje kao "neobičnu ličnost". Ona je majka dvoje dece.

Makon o Brižitinoj deci i o njeno sedmoro unučadi uvek govori sa puno ljubavi. Ističe da su on i njegova žena odabrali da nemaju decu i da ne smatra da je taj izbor bio sebičan.

- Nisu mi potrebna biološka deca i unuci da bih im pružio više ljubavi nego što trenutno dajem ovoj deci. Naša porodica je moja baza i moja stena - rekao je on.

2024 © - Vesti online