Ponedeljak 08.05.2017.
19:10
Vestionline

Gaza se i dalje budi uz prazne flaše džina

youtube.com/The Daily Amazing Video
Teško se bori sa alkoholizmom: Pol Gaskojn

Popularni Gaza je bio gost emisije "Dobro veče, Britanijo". U emisiji je došao sa zavojem na ruci. Mnogi su pomislili da je opet napraviio neku glupost zbog "ljubavi prema čašici", ali...

- Policija mi je došla na vrata i rekla da ima dojavu da mi neko krade bicikle iz garaže. Rekao sam im da sam se već susreo s lopovima i napravio što sam morao, ali sam izvukao deblji kraj - rekao je Gaskojn i dodao:

- Imam dobrih, ali i loših dana. Znate, zaista želim da budem srećan i trezan. Ali još uvek ima dana kad se probudim kraj prazne boce džina i nemam pojma šta se dogodilo. Kažem ljudima da sam alkoholičar, ali nadam se da neko barem razume da se zaista borim s tim.

On je dao savet mladim fudbalerima kako da ostanu normalni pored silnih miliona.

- Nikada nisam imao psihičkih problema jer sam ionako oduvek lud. Ali mislim da je današnjim klincima koji su upali u te silne milione u fudbalu, potrebna pomoć kako bi se razvili u pravom smeru. Svi žele biti frajeri jer ih svi prati, a to nije dobro. Moraju otvoreno reći kad im nešto smeta - zaključio je nekadašnji igrač Totenhema, Lacija i Rendžersa.

2024 © - Vesti online