Ponedeljak 08.05.2017.
18:00
K. N. - Vesti - Foto: M. Karović

Dobročinstvo uzvraća peticama

M. Karović
Bojan Mijatović

- Uz ovu stipendiju, mirniji sam, a to mnogo znači i veoma sam zahvalan svojoj dobrotvorki. Znam da joj se ne mogu odužiti, ali daću sve od sebe da imam što bolje ocene. Neke sam već popravio koje sam želeo - rekao je stidljivo Bojan, koji pored škole vredno trenira i fudbal.

Treća je godina i vrlo dobar je đak, ali nije doneo odluku da li će kasnije upisivati fakultet, niti koji bi to mogao da bude. U dilemi je i da li da se vrati u rodni grad ili u Banjaluku. Ipak, jedno je sigurno, a to je da će prištedeti donacije svoje dobrotvorke, kako bi mogao da polaže vožnju i vozački ispit, što mu je velika želja.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Razlog zbog koga je naša koleginica poželela da pomogne baš Bojanu, jeste između ostalog i to što su njegovu porodicu u kratkom vremenskom razdoblju zadesile mnoge nesreće, od kojih nisu mogli sami da se oporave, jer su iznenada ostali bez glave porodice.

Brigu o ovom mladiću i njegovom školovanju na sebe je preuzeo teča Stevo Basta, koji ga hrabri da ostane i školovanje nastavi na jednom od Univerziteta u Srbiji.

2024 © - Vesti online