Ponedeljak 08.05.2017.
17:56
Vestionline, alo rs

Bosanac nudio 10.000 evra da se upoznaju, a evo šta je ona uradila

youtube.com/AmiG Show
A sad je tužna: Sanja Marinković 

Naime, muškarac čiji su inicijali P. P. poslao je atraktivnoj voditeljki poruku u kojoj je napisao da je skupio novac i da ima veliku želju da je upozna, međutim, Sanja nije odgovorila na njegovu ponudu.

- Kada joj je stigla poruka, Sanja nije mogla da veruje šta čita. U prvi mah se nasmejala i odmah rekla da se radi o nekoj šali. Kada mi je pročitala poruku i ja sam bila u šoku. Pitala sam je odmah: A šta ako je taj neko ozbiljan?. Ona me je ozbiljno pogledala, a onda se nasmejala i rekla: Ma daj, sigurno je nekome dosadno, pa hoće sa mnom da se našali, a misli da ću da nasednem. Ona nije odgovorila na poruku, tako da nismo saznali da li se neko šali ili je ozbiljan - priča voditeljkina prijateljica i otkriva šta je pisalo u poruci.

- Ja mislim da je ona tu poruku ubrzo i obrisala, ali pisalo je: "Ćao, Sanjči, uspeo sam da uštedim 10.000 evra i prebacio bih sve to na tvoj račun samo da bih te upoznao. Pozdrav iz Banjaluke”. U svakom slučaju, i da se neko našalio, mi smo se slatko nasmejale čitajući tako nešto - dodaje Sanjina drugarica.

Kako priča Sanja, ona ne odgovara na takve poruke i smatra da se to dešava svakoj osobi u Srbiji koja se bavi javnim poslom.

- Pre svega, nikada nisam odgovarala na takve poruke, a verovatno se radi o nekom lažnom profilu sa kojeg neko pokušava da se našali sa mnom. Toliko godina sam na javnoj sceni Srbije i videla sam sve i svašta, tako da mi ovo nije ništa novo. Naravno da ne pristajem da se viđam sa ljudima samo zbog toga što nude novac. Uvek sam izlazila u susret kada je bilo ko hteo da se fotografiše, jer u tome nema ništa loše - rekla je Sanja.

Sanja je pre nekoliko godina otkrila da je imala ponudu jednog muškog magazina da krasi njihovu naslovnu stranu.

- Imala sam ponudu da se fotografišem za drugi broj tog magazina, ali nisam želela ni da je saslušam. Jednostavno, ne vidim sebe u toj priči. Onaj ko treba da me vidi golu, taj me i gleda - rekla je voditeljka tada za jedan magazin.

2024 © - Vesti online