Nedelja 07.05.2017.
18:51
Vestionline

Premijer liga: Arsenalu pobeda u derbiju i nada da može u Ligu šampiona (VIDEO)

Reuters
Slavlje Džake i Monreala posle prvog gola

Posle prvog poluvremena u kom nije bilo golova, ali jeste velikih šansi na obe strane, sve je rešeno u roku od tri minuta, od 54. do 57. kada su gol tima Žozea Murinja pogađali Džaka i Velbek.

Albanac sa švajcarskim pasošem imao je i pomoć jednog defanzivca protivničkog tima koji je skrenuo loptu i tako prevario golmana De Heu, dok je Velbek u stilu slavnog prethodnika Tjerija Anrija skokom iz mesta i udarcem glavom loptu pslao do prečke od koje se ona odbila u u gol.

Uz dva meča manje Arsenal sada ima sedam bodova deficita u odnosu na Liverpul, koji je na trećem mestu, dok je Junajted u misu pet poena, ali ovaj tim do Lige šampiona može i preko Lige Evrope ukoliko osvoji trofej u ovom takmičenju.

Rezultati, 36. kolo, Nedelja: Liverpul - Sautempton 0:0, Arsenal - Mančester Junajted 2:0 (Džaka 54, Velbek 57), Ponedeljak: Čelsi - Midlzbro (21.00), Petak: Vest Hem - Totenhem 1:0, Subota: Mančester Siti - Kristal Palas 5:0, Bornmut - Stouk 2:2, Barnli - VBA 2:2, Hal Siti - Sanderlend 0:2, Lester - Votford 3:0, Svonsi - Everton 1:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online