Subota 06.05.2017.
21:59 >> 00:18h
Vestionline

VIDEO: Golčina Ljajića, ali Iguain spasio "damu" u 92. minutu

Reuters
Sjajan potez Adema Ljajića, gol za TV špice

Jedini gol za "bikove" postigao je nekadašnji reprezentativac Srbije, Adem Ljajić, koji je efektno sa više od 20 metara i slobodnog udarca "skinuo paučinu" sa gola Juventusa, u 52. minutu. I to desnog nogom, iako se nekadašnji igrač Partizana, Fiorentine, Rome i Intera neuporedivo bolje snalazi desnom nogom.

Međutim, u drugom minutu sudijske nadoknade, rezervista Gonzalo Iguain je sprečio poraz "dame" posle asistencije Pjanića. Torino je od 56. minuta bio sa desetoricom na terenu, posle isključenja Akvaa. Trener "bikova" Siniša Mihajlović je burno protestovao kod sudije, pa je i on isključen.

Reuters
Besan: SIniša Mihajlović protestovao posle isključenja Akvaa

Pogledajte gol Ljajića!

A, ovako je Iguain u 92. minutu sprečio iznenađenje na "Juventus areni"!

Treba istaći da je trener "stare dame" Masimilijano Alegri malo promešao tim u derbiju Torina, želeći da odmori najiskusnije igrače za revanš protiv Monaka. Nije u timu bilo Bufona, Alveša, Barzaljija, Kjelinija, Aleksa Sandra, Markizija, dok su Iguain i Pjanić ušli u nastavku susreta. I pored remija, Juventis je blizu titule, a u narednom kolu imaće šansu da i matematički obezbedi Skudeto.

U prvom meču kola, Napoli je na "San Paolu" lako pobedio Kaljari - 3:1 golovima Mertensa (29 i Insinjea, i makar na dan preuzeo drugu poziciju, ispred Rome.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
2024 © - Vesti online