Nedelja 07.05.2017.
01:30
Vestionline

Mesec dana nije jela slatko, evo šta joj se dogodilo

Instagram/ariellesays
Borba sa kilogramima nije laka, ali ona nije posustala: Arijel Kalderon

Naime, ona se pre dve godine uhvatila u koštac sa kilogramima, pa je smršala više od 40 kilograma. Sada se oseća i izgleda mnogo lepše, nedavno je sebi postavila novi izazov.

Rešila je da na mesec dana zaboravi na slatkiše i šećer. Put kojim je krenula nije bio nimalo lagan, ali Arijel nije odustajala, pa je ubrzo počela da primećuje velike promene.

Svoje iskustvo svakodnevno je delila sa prijateljima na Instagramu, a evo kako je to izgledalo.

Prvi dan dijete bio je užasno iskustvo za nju, a drugi dan je prošao gotovo identično. Krenula je kriza. Trećeg dana iz glave nije mogla da izbaci čokoladne kolače. Tek četvrtog se konačno osećala malo bolje.

Tad joj je postalo lakše, a tek osmog je primetila nalet energije. Jedanaestog dana je počela da primećuje da nema više veliki apetit kao ranije.

Šesnaestog dana neke namirnice su joj imale slađi ukus. Već sedamnaestog je shvatila da ne spava mnogo bolje, ali se zato oseća znatno energičnije.

Dvadeseti dan je prošao, i dalje nije primetila promene na koži, čemu se potajno nadala. Počelo je da joj bude sve lakše i primetila je da se, osim uštede, oseća puno bolje.

 

A post shared by Arielle (@ariellesays) on Apr 14, 2017 at 1:19pm PDT

Na kraju, nije mogla da veruje da je uspela da izdrži mesec dana.

Krajnji zaključak nakon mesec dana izbacivanja šečera su višak energije, manja glavovolja, manja žudnja za hranom, gubitak kilograma (više od 7 cm u obimu stomaka), i ušteda novca.

 

A post shared by Arielle (@ariellesays) on Apr 4, 2017 at 6:46pm PDT

2024 © - Vesti online