Četvrtak 04.05.2017.
13:57
Tanjug

Stolica: Stvara se loša atmosfera u srpskom fudbalu

pixabay.com
 

- Pokušavam da se održim u sferi fudbala i stvari na koje utiču treneri i igrači. Imamo sve

Popović: Biće zanimljivo

Golman "zmajeva" Zoran Popović se nada da će njegova mreža ostati netaknuta.

- Očekuje nas zanimljiva utakmica, Crvena zvezda ima imperativ pobede, ali mi se nadamo da ćemo odigrati dobru utakmicu. Imamo svoja očekivanja i želimo dobar rezultat - kazao je Popović.

preduslove da pružimo igru kvalitetnu partiju. Okolnosti su specifične, jer se u javnosti kreira atmosfera protivna fudbalu i voleo bih da svi stanemo na kraj tome. Trudićemo se da prezentujemo na najbolji način fudbal, bez obzira na druge okolnosti i aktere - rekao je Stolica na konferenciji za medije na stadionu Voždovca.

On je poručio da ima problema da sastavi ekipu jer ima čestoricu suspendovanih igrača, ali da su zamene spremne. Kako je naglasio, Voždovac nije ostvario rezultate u plej-ofu kakve je očekivao, ali je da je utakmica protiv Crvene zvezde prilika za popravni.

- Razumemo poziciju Zvezde, svako ima svoje ciljeve i ambicije. Želimo da podignemo kvalitet igre i da se predstavimo publici na pravi način, kao što smo radili u većem delu sezone. Svesni smo protiv koga igramo, ali namera nam je da ostvarimo povoljan rezultat. Orni smo i jedva čekamo početak meča - zaključio je Stolica.

Utakmica između Voždovca i Crvene zvezde igra se u subotu od 17 sati na stadionu Voždovca.

2024 © - Vesti online